Twich Sunucu Test Programı

0
Meraba arkadaşlar Sizlere tanıtacağım program twichte yayın yapacak arkadaşların Çok işine yarayacak bir program 

Obs Programından yayın yaparken sunucu olarak otomatik seçim yapıyoruz bazen bunun yerine size anlatacağım programla test edio en iyi sonucu veren sunucuda gönül rahatlığıyla yayın yapa bilirsiniz 

Sizi bekletmeden programı biraz tanıtayım..

TwitchTest, her bir Twitch sunucusuna yükleme hızınızı kolayca ölçmenizi sağlayan ücretsiz ve açık kaynaklı bir programdır. Yeterli bant genişliğine, düşük RTT'ye ve yüksek kalite derecesine sahip bir sunucu seçmek, Twitch'e akış yaparken en iyi sonuçları sağlar.


Programın ekran görüntüsü. İşte farklı sayıların anlamı:


Bandwidth(Bant genişliği ) : Oldukça açıklayıcı - bu TwitchTest'in sunucuya erişebildiği bant genişliğidir. TwitchTest'in test sırasında asla 10 MB / sn'nin üzerine çıkmayacağını ve Twitch'in şu anda akış sırasında maksimum 6 MB / sn (6000 kb / sn) tavsiye ettiğini unutmayın.

Quality (Kalite): Bu, verilerin gönderilme hızına ve yeniden iletilen paketlerin sayısına bağlı olarak bağlantının genel kararlılığını / kalitesini ölçmeye çalışan bir ölçümdür. 100 üzerinden ölçülür ve kararlı bir akış için 80 veya daha yüksek bir kalite derecelendirmesi önerilir. İnternet bağlantınız 10 MB / sn’nin altındaysa, ISS’nizdeki verileri atama nedeniyle kalite sayıları daha düşük olabilir.


RTT: Bağlantının kurulması için geçen süre (Gidiş-Dönüş Süresi). Sizden uzaktaki sunucular daha yüksek bir RTT'ye sahip olacaklardır.

TCP Window ayarı, bazı TCP parametrelerinin ince ayarını yapmayı denemenize izin verir. 64k varsayılanı OBS Studio'nun kullandığı ile eşleşir. Diğer programlar sistem varsayılanını kullanabilir. Ne yaptığınızı gerçekten bilmiyorsanız, muhtemelen bunu değiştirmemelisiniz!

Hız testi sitelerinin, tek bir bağlantı üzerinden tek bir siteye değil, yüklemenizi bir bütün olarak ölçmek üzere tasarlandıklarından, Twitch'e potansiyel yükleme hızınızın doğru bir görünümünü vermeyecektir. Bazı ISS'ler, maksimum olası yükleme hızınızı etkileyen Twitch ile kötü yönlendirme veya aşırı eşleme yapabilir. Akış programınızdaki bit hızını ayarlarken, herhangi bir oyun ve gönderilmesi gerekebilecek diğer veriler için yaklaşık 500kbps boş bırakmak isteyeceksiniz. Mutlak maksimum bit hızınızda akış, gecikme ve olası düşmüş karelere neden olur.


Test sırasında zaten akış yapmamalısınız ve TwitchTest akış anahtarınıza ihtiyaç duymasına rağmen akışınız yayınlanmayacak. Test işlemi uzun zaman alabilir, bu yüzden sadece size en yakın bölgeleri seçmek en iyisidir.


Program linkini bırakıyorum buraya : Tıklayın

Yayın anahtarınızı bilmiyorsanız : Bu linke tıklayınız 

Twich Yayın kanalım  Kanal


Bana Destek Olursanız sevinirim ve Öğrenme istediğiniz Şeyleri bana iletirseniz size yardımcı ola bilirim .

iyi Kötü yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim iyi günler


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Teşekkürler

Teşekkürler

Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !