20 aralik epic game ( The Long Dark )

0
The Long Dark


Yalnız başına olan oyuncular jeomanyetik bir felaket sonrası donmuş geniş vahşi doğayı keşfederken onlara meydan okuyan, incelikli bir keşif ve hayatta kalma deneyimi. Burada yalnızca sen, soğuk, ve Doğa Ana'nın beslediği diğer tüm tehlikeler var.



Sessiz Kıyamet'e hoş geldin
Gece gökyüzü boyunca parlak ışıklar parıldıyor. Ahşap kabininin ince duvarlarının dışında rüzgâr uğulduyor. Uzaklarda bir kurt uluyor. Çantandaki az miktarda erzağa bakıyor ve elektriğin gizemli bir şekilde kesilmesinden önceki günleri özlüyorsun. Ne kadar süre hayatta kalacaksın?
Wired dergisinin "türünün en iyi örneği" olarak tanımladığı yenilikçi keşif ve hayatta kalma deneyimi THE LONG DARK'a hoş geldin.
The Long Dark, yalnız başına olan oyuncular jeomanyetik bir felaket sonrası donmuş geniş vahşi doğayı keşfederken onlara meydan okuyan, incelikli bir keşif ve hayatta kalma deneyimidir. Burada zombiler yok. Yalnızca sen, soğuk, ve Doğa Ana'nın beslediği diğer tüm tehlikeler var.
WINTERMUTE
The Long Dark'ın bölüm formatındaki hikâye modu WINTERMUTE, beş bölümlük Season One'ı oluşturan iki bölümü içeriyor. Her iki bölüm de Redux Update'in bir parçası olarak Aralık 2018'de tamamen elden geçirildi: yeni görev yapısı, hikâye akışı, diyaloglar, animasyonlar vb.
EPISODE ONE - "Do Not Go Gentle"
Çalı pilotu Will Mackenzie (oyuncunun karakteri) ve Dr. Astrid Greenwood, gökyüzünde gizemli ışıklar yanıp söndükten sonra uçakları Kuzey Kanada'nın vahşiliklerinde kaza yapınca birbirlerinden ayrı düşerler. Çaresizce Astrid'i ararken hayatta kalma mücadelesi veren Mackenzie'nin yolu, bu sessiz kıyametin boyutlarını anlamaya başlayacağı ufak bir kasaba olan Milton ile kesişir.
EPISODE TWO - "Luminance Fugue"
Mackenzie'nin Astrid'i arayışı, onu Kış'ın acımasız vahşi doğasının derinliklerini doğru sürükler. Gizemli bir avcı Astrid'i bulmanın anahtarı olabilir. Ancak Mackenzie ona güvenebilir mi?
EPISODE THREE - "Crossroads Elegy"
Milton'daki olayların ardından gizemli bir yabancı Dr. Astrid Greenwood'u (oyuncunun karakteri) ölümden kurtarır. Pleasant Valley'in kar fırtınaları ile yüzleşen Astrid, karşılaştığı hayatta kalanlarla arasını iyi tutabilmek için bir doktor olarak sahip olduğu tüm becerileri kullanmak zorunda. Ancak Astrid Mackenzie'yi bulabilecek ve onları Perseverance Mills'e götüren gizeme yaklaşabilecek mi?
WINTERMUTE'un ilk iki bölümü yaklaşık 15 saatlik oynanıştan oluşur. Üçüncü Bölüm'den (Episode Three) Beşinci Bölüm'e (Episode Five) kadar olan kısım oyunun fiyatına dâhildir ve yayınlandıkça ücretsiz olarak açılabilir.
Jennifer Hale, Mark Meer, David Hayter ve Elias Toufexis'in (Episode Three) performanslarını ve Cris Velasco'nun müziklerini içerir.
SURVIVAL MODE
Hayatta kalmak senin tek amacın ve ölüm senin tek sonun. Her bir oyun ile kendi hayatta kalma hikâyeni yaz.
Dört farklı Experience Mode'u senin rahat hissettiğin bir mücadele seviyesini sana sunmak için hazır. Mesela Pilgrim Mode sessiz ve düşündürücü bir oyun deneyimi sunarken Interloper Mode yalnızca en tecrübeli hayatta kalanların bir haftayı sağ çıkarabileceği bir deneyim sunar. Bu dört deneyimden (Experience) hiçbiri sana uymazsa Survival Mode oyununu kendi özel zevkine göre tasarlamak için Custom Mode ayarlarını kullan.
Sascha Dikiciyan'ın müziklerini içerir.
CHALLENGE'LAR
Birkaç bağımsız Challenge Mode, her biri 1-3 saat sürecek şekilde tasarlanmış amaç odaklı deneyimler sunar. Örneğin Whiteout, canavar bir kar fırtınası hazırlığı için yeterince erzak toplama yarışıdır. Ya da bir başka örnek, katil bir Ayı'dan kaçman gereken Hunted. Survival Mode'da uzun süreli oynanış avantajları sunan Feat'leri açmak için bunları tamamla. Başlangıçta beş Challenge olacak ancak gelecek güncellemeler ile yenileri eklenecek.
GELECEK GÜNCELLEMELER
WINTERMUTE'un kalan üç bölümünü yayınlamanın yanı sıra Erken Erişim'in son üç yılında 100 civarı güncelleme/düzeltme ile yaptığımız gibi Survival Mode'u güncellemeye devam etmeyi düşünüyoruz. The Long Dark satın alımının sana WINTERMUTE'un beş bölümünün tamamını ve Survival Mode'a gelecek güncellemeleri içerdiğini unutma.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Teşekkürler

Teşekkürler

Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !