En İyi Yabancı Dizi Önerileri 2021

0


 The Blacklist (IMDB: 8.1)



FBI’ın en çok aranan suçlularından biri olan Raymond “Red” Reddington (James Spader), sözde ölmüş görünen bir teröristin yakalanmasına yardım etmek için Washington DC’de FBI Genel Merkezine girip teslim olur, ancak bir şartı vardır: Yalnızca yeni mezun profil uzmanı bir kızla, yani Liz Keen (Megan Boone) ile birlikte çalışmak ister.  Devamı izleyince..



Person Of Interest (IMDB: 8.4) 




11Eylül 2001’den sonra ABD devleti için ileri düzey bir yapay zeka sistemi inşa eden milyoner yazılım dahisi olan Harold Finch ve onun birlikte çalıştığı eski ordu mensubu John Reese merkezli bir dizi. Harold Finch’in icat ettiği, devlet tarafından kullanılan “Makine” olarak da bilinen bilgisayar; milli güvenliği tehdit edecek olan potansiyel suçları görerek önceden haber vermektedir. Makine (#Machine), tespit amacıyla Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya ağlarında yer alan kullanıcı hesaplarını izlemektedir. Harold Finch, yapay zekanın yeteneklerini kötüye kullanmaktan kaçınmak için, Makineyi, yalnızca bir ölümcül suçla ilişkili olduğu düşünülen bir kişinin kimliğini verecek şekilde kurgulamıştır. Makine kimlik dışında herhangi bir bilgi vermemektedir. Yapay zekayı, insanımsı robot algısının ötesine geçirerek zihinde somutlaştıran ve iki yapay zekanın savaşında neler olabileceğini farklı boyutlarıyla gösteren zevkli bir dizi: Person of Interest.



12 Monkeys (IMDB: 7.7) 



2043yılında, dünyanın sürüklendiği kaotik bir gelecekte leş yiyici olan James Cole (Aaron Stanford), fizikçi Katarina Jones’un (Barbara Sukowa) liderliğindeki “Project Splinter” adındaki bilim insanlarından oluşan bir ekip tarafından, 2015 yılına gönderilip, “12 Maymun Ordusu” olarak bilinen gizemli örgüt tarafından yayılan ölümcül virüsü durdurmak üzere görevlendirilir. Cole’in orijinal zaman çizgisinde, virüs 2017 yılında yedi milyar insanın ölümüne neden olan bir vebaya neden olmuştur ve devam eden mutasyonlar insan ırkının nihai sonu anlamına gelecektir. Zaman yolculuğu yapan Cole; 2015 yılına gittiğinde geleceği parlak bir doktor olan Dr. Cassandra “Cassie” Railly (Amanda Schull) ile buluşacaktır. “Tanık” olarak bilinen ve daima zaman yolculuğu yapabildiği için her zaman bir adım önde olan 12 Maymun Ordusunun gizemli liderinin kimliğini ve nerede olduğunu ortaya çıkarmaya çalışacaklardır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Teşekkürler

Teşekkürler

Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !