Online Eğitim Platformu Udemy'de Black Friday İndirimi Başladı

0
Milyonlarca öğrenci ve eğitmenin katıldığı, dünyanın en geniş online öğrenme platformu Udemy’de Black Friday indirimleri başladı. Sıfırdan ileri seviyeye İngilizce eğitimi, Etik hacker olma kursu, A'dan Z'ye Photoshop CC 2018 kursu dahil 80.000 online video kurs, Black Friday Fırsatı kapsamında sınırlı bir süre için sadece 24,99 TL.
Dünyadaki herkesin hemen her konuda kursa katılabileceği veya kurs verebileceği çevrimiçi bir piyasa olan Udemy, kariyerinde ilerlemek isteyen veya sadece ilgisini çeken konularda kendisini geliştirmek isteyen herkese açık.

Dünyanın En Büyük Online Eğitim Platformu
Yazılım Geliştirme, Pazarlama, Dil, Kişisel Gelişim, Sağlık ve Fitness, BT ve Yazılım, Fotoğrafçılık, Tasarım, Müzik, Ofiste Verimlilik ve daha birçok kategoride alanında uzman kişilerin verdikleri video kurslara dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden katılabiliyorsunuz. Platformun güzel yanı; kursların talep üzerine açılmış olması. Yani ilginizi çeken bir kurs kesinlikle bulabiliyorsunuz. Kurslara kayıt olduğunuzda ömür boyu erişim şansınız oluyor, kurslar hiçbir zaman sona ermiyor. Kurslardan memnun kalmamanız durumunda da kursu satın aldıktan sonra bir ay içerisinde tam geri ödeme talep edebiliyorsunuz. Online eğitimi destekleyen eğitimci olarak da bu platforma katılabiliyorsunuz. Bilgilerinizi dünyanın dört bir yanında milyonlarca öğrenciyle paylaşarak gelir elde etmeniz mümkün.

Udemy Black Friday Fırsatını Kaçırmayın!
24 milyonun üzerinde öğrenci, 35 bini aşkın eğitmenin yer aldığı, 50'nin üzerinde dilde destek veren Dünyanın en büyük online eğitim platformu Udemy’nin Black Friday kampanyasından da bahsetmek istiyorum. Zira; 80.000’den fazla video kursun fiyatı sadece 24,99 TL. Yılın en büyük kampanyası yılın en düşük fiyatıyla sunuluyor. Hack nasıl yapılır?, Tasarım mühendislerinden Autocad 2019 dersleri, Başlangıçtan ileri seviyeye çizim kursu, Java programlama, Kapsamlı JavaScript kursu, Python ve R'da makine öğrenimi algoritmaları oluşturma, Derin öğrenmeye giriş, Uygulamalı Beyaz Şapkalı Hacker kursu, Sıfırdan ileri seviyeye After Effects CC 2018, Baştan sona İngilizce eğitimi, Yapay Zeka ve Derin Öğrenme, Microsoft Excel A'dan Z'ye tüm komutlar, Sıfırdan ileri seviyeye PHP ve MySQL eğitim serisi, Unreal Engine 4 ile oyun geliştirme, Android mobil uygulama geliştirme kursu dahil günümüzün önem arz eden konuları üzerine online kursları 24,99 TL gibi düşük bir ücretle alabildiğiniz Black Friday Fırsatını kaçırmayın.

Tüm bu kursların her biri sadece 24,99 TL. Özellikle Sıfırdan İngilizce eğitimi, Etik Hacker kursu ve Photoshop kursunu kaçırmayın deriz. Kendinizi geliştirmek istediğiniz her tür kursu Udemy üzerinde bulabilirsiniz.

 Ücretsiz Udemy Eğitimlerine ulaşabilirsiniz.

Alternatif Siteler

Yukarıdaki 4 adres dışında tercih edilebilecek siteleri de aşağıda listeledim.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Teşekkürler

Teşekkürler

Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !