Altyapısız İnternet

0

 


Geniş açıklama : https://www.altyapisizinternet.com/

Altyapısız internet gittiğiniz her yerde kullanılabilmektedir. Modemi yanınızda taşıdığınız sürece nereye giderseniz gidin sorunsuz olarak kullanım imkanı sağlamaktadır. Tek şart bulunmaktadır. Altyapısız internet modemini nerede olursanız olun prize takmanız gerekmektedir. Modem çalıştığı sürece otobüs yolculuklarında dahi kullanım sağlayabilirsiniz.


Altyapısız internet hemen hemen her yerde çekim gücüne sahiptir. Telefonunuzun mobil verisinin çektiği her yerde bu interneti sorunsuz, kesintisiz olarak kullanabilirsiniz. Turkcell hattınızın çektiği ve Turkcell mobil verisi üzerinden internet kullanabildiğiniz her yerde bu modemi takabilir ve sorunsuz olarak kullanım sağlayabilirsiniz. Tek şart Turkcell hattınız aracılığı ile bulunduğunuz yerde internet kullanabilmenizdir. Eğer telefonunuz üzerinden Turkcell hattınız aracılığı ile internet kullanımı sağlıyorsanız bu modem aracılığı ile de internet kullanımı sağlayabilirsiniz demektir.


Altyapısız internet hızı bulunduğunuz yerde Turkcell hattınızın internet çekim hızına göre değişiklik göstermektedir. Maximum 10mbps internet hızı kullanabilmektesiniz. Bu hız bulunduğunuz yerde Turkcell hattınızın interneti alma gücüne göre değişir. En iyi şekilde çekiyorsanız interneti; o halde 10mbps’ye kadar internet kullanımı sağlayabilirsiniz. Kullandığınız telefondaki Turkcell internet hızınız daha düşükse de modem buna göre internet hızı çekimi sağlar.


Altyapısız internet diğer modemlerde olduğu gibi Wİ-Fİ teknolojisi kullanmaktadır. Sınırsız olarak aldığınız bir altyapısız Wİ-Fİ internet sevdiklerinizle doyasıya kullanabileceğiniz bir Wİ-Fİ teknolojisi sunar. Sorunsuz olarak ailece ya da tüm sevdiklerinizle altyapısız internete bağlanabilirsiniz. Normal Wİ-Fİ teknolojisinden bir farkı yoktur. Toplu kullanım sağlayabilmektesiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Teşekkürler

Teşekkürler

Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !