Cyberpunk 2077 yama 1.1 yayınlandı

0

 Cyberpunk 2077 Patch 1.1 yama notları yayınlandı



CD Projekt RED daha önce de sözünü verdiği büyük güncellemeleri yayınlamaya başladı. Marcin Iwinski'nin yaptığı açıklamayı kaçırdıysanız buraya tıklayarak ilgili haberimizdeki yol haritasını inceleyebilirsiniz. Cyberpunk 2077 Patch 1.1 bu yol haritasında sözü verilen ilk güncellemeydi ve şu anda yayınlandı. Görevler ile ilgili olanları ve bütün yama notlarını okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu yazıda özellikle oyundaki performans ve teknik sorunları belirten kısımları ele alıyoruz.

Kararlılık

- Oyundaki çeşitli sistemlerdeki bellek kullanımları iyileştirildi. (Karakterler, etkileşimler, navigasyon, oyun içi videolar, yeşillikler, lazer efektleri, minimap, cihazlar, yapay zeka, sokak trafiği, çevre hasar sistemi, GPU ilişkili sistemler ve daha fazlası)
- Çeşitli çökme sorunları giderildi. (Diğerlerinin yanı sıra kayıttan yüklerken, oyunu açıp kapatırken ve geri dönüşü olmayan noktaya gelindiğinde yaşanan çökme sorunları da giderildi.)

UI (Kullanıcı Arayüzü

- Beyin Dansından çıkış isteminin eksik olabileceği bir sorun düzeltildi. (Çıkış yazısı ve yanındaki ilgili tuş atamasının ekranda görünmemesinden bahsediliyor.)
- Geçersiz bir eşya oyundan kaldırıldı. (Hangi eşya olduğu belirtilmemiş.)

PlayStation Özel

- PS4 pro ve PS5 için kalabalığa girildiğinde düşen performans konusunda iyileştirmeler yapıldı.
- PlayStation 4 üzerindeki çeşitli çökme sorunları düzeltildi.

Xbox Özel

- Oyundaki çeşitli işlemler için Xbox One X ve Xbox One S üzerinde bellek kullanımı iyileştirildi.

Bunların yanı sıra Cyberpunk 2077 Patch 1.1 yamasıyla birlikte oyun kayıtlarınızın tutulduğu dosyanın yüksek boyutlara ulaşılması da kısıtlandı. Daha önce 8 MB boyutunu geçmiş bir kaydınız bozulmuşsa ne yazık ki geri getirmenin bir yolu yok. Ayrıca artık Steam üzerinde çevrimdışı modda da olsanız başarımları kazanabileceksiniz. Ancak yama notlarında belirtildiği üzere oyunu açmadan önce çevrimdışı moda geçmeniz gerekiyor. NVidia ekran kartları için oyunun çökmesine sebep olan bir hata da giderilmiş.

CD Projekt RED'in oyun için sözünü verdiği ilk büyük güncelleme bu şekildeydi. Teknik sorunlardan ziyade birçok görev için de bugların giderilmesi yönünde çalışmalar yapılmış. Oyuncuların geri bildirimleriye birlikte bir büyük yama sözleri daha var ve bunları irili ufaklı düzenli güncellemelerin takip edeceğini söylüyorlar.



DLC SAYFASINA ULAŞA" BURACUKTAN " ULAŞABİLİRSİNİZ

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Teşekkürler

Teşekkürler

Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !